Resultaat 1–12 van de 85 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Chicco ultrasone anti-muggenstekker 12 cm wit

23,25 22,15 Inclusief b.t.w
Chicco anti-muggenstekker Deze anti-muggenstekker van Chicco heeft een werking met ultrasone technologie. Hij weert muggen af zonder nadelige effecten op mensen. Er komen geen dampen van chemicaliën vrij en hij kan direct worden aangesloten op het stopcontact. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: junior, unisex Materiaal: kunststof Afmetingen: 12 x 8 x 6 cm (lxbxd) Voeding: netstroom Leeftijd: alle leeftijden

Edialux muizenval Snap E staal/polystyreen zwart/geel

6,83 6,50 Inclusief b.t.w
Edialuz Snap E muizenval Deze muizenval is vervaardigd uit staal en polystyreen en voorzien van een veilige spaninrichting. Gebruik: De muizenval is zeer goed te reinigen, waardoor er geen reuksporen achterblijven. De muis of rat word in de nek geraakt en direct gedood. Specificaties: Kleur: zwart, geel Geslacht: unisex Materiaal: staal, polystyreen

Esschert Design anti-vogel vlieger 137,4 x 40 x 69 cm polyester

46,78 44,56 Inclusief b.t.w
Esschert Design anti-vogel vlieger Vogels zijn vaak ongenodigde gasten in moestuinen, boomgaarden en tuinen, omdat zij de geteelde vruchten en pas gezaaide zaden opeten en voor geluidsoverlast zorgen. Houdt vogels weg uit de (moes-)tuin of het balkon met behulp van deze vlieger in de vorm van een vogel. De vogels zullen deze grote vogel zien en afschrikken waardoor ze ergens anders heen zullen gaan. Houd jouw tuin ook vrij van vogels met deze ant-vogel vlieger! Specificaties: Kleur: zilvergrijs, groen Geslacht: unisex Materiaal: polyester, staal, glasvezel Afmetingen: 137,4 x 40 x 69 cm (LxBxH)

Esschert Design slakkenval 18,3 x 11,4 x 10,8 cm keramiek groen

9,93 9,46 Inclusief b.t.w
Esschert Design slakkenval Slakken zijn vaak ongenodigde gasten in moestuinen, boomgaarden en tuinen, omdat zij de bladeren van bloemen en groenten opeten. Deze slakkenval is de meest milieuvriendelijke manier om schade aan planten door slakken te voorkomen. Plaats de val in de border te midden van planten die veel te lijden hebben van slakkenvraat. De val moet met bier gevuld worden. Zodoende komen de slakken erop af en verdrinken hierin. Specificaties: Kleur: zilver, bruin Geslacht: unisex Materiaal: essenhout, RVS Afmetingen: 18,3 x 11,4 x 10,8 cm (LxBxH)

Esschert Design vliegenmepper 42 cm polypropyleen blauw

1,28 1,22 Inclusief b.t.w
Esschert Design vliegenmepper  Een vliegenmepper is een noodzakelijk gebruiksvoorwerp en mag in geen enkel huishouden ontbreken. Dankzij de lange steel, en zijn flexibele slagbad, is deze vliegenmepper eenvoudig in gebruik. Het blad is bovendien voorzien van een vliegen silhouette. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: polypropyleen  Afmetingen: 42 x 10 x 0,4 cm (LxBxH)

Esschert Design vliegenmepper 42 cm polypropyleen groen

1,28 1,22 Inclusief b.t.w
Esschert Design vliegenmepper  Een vliegenmepper is een noodzakelijk gebruiksvoorwerp en mag in geen enkel huishouden ontbreken. Dankzij de lange steel, en zijn flexibele slagbad, is deze vliegenmepper eenvoudig in gebruik. Het blad is bovendien voorzien van een vliegen silhouette. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Materiaal: polypropyleen  Afmetingen: 42 x 10 x 0,4 cm (LxBxH)

Esschert Design vliegenmepper 42 cm polypropyleen oranje

1,28 1,22 Inclusief b.t.w
Esschert Design vliegenmepper  Een vliegenmepper is een noodzakelijk gebruiksvoorwerp en mag in geen enkel huishouden ontbreken. Dankzij de lange steel, en zijn flexibele slagbad, is deze vliegenmepper eenvoudig in gebruik. Het blad is bovendien voorzien van een vliegen silhouette. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: unisex Materiaal: polypropyleen  Afmetingen: 42 x 10 x 0,4 cm (LxBxH)

Esschert Design vliegenmepper 42 cm polypropyleen roze

1,28 1,22 Inclusief b.t.w
Esschert Design vliegenmepper  Een vliegenmepper is een noodzakelijk gebruiksvoorwerp en mag in geen enkel huishouden ontbreken. Dankzij de lange steel, en zijn flexibele slagbad, is deze vliegenmepper eenvoudig in gebruik. Het blad is bovendien voorzien van een vliegen silhouette. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: unisex Materiaal: polypropyleen  Afmetingen: 42 x 10 x 0,4 cm (LxBxH)

Esschert Design vliegenmepper 51,8 cm hout/kunstleer bruin

7,09 6,75 Inclusief b.t.w
Esschert Design vliegenmepper Een vliegenmepper is een noodzakelijk gebruiksvoorwerp en mag in geen enkel huishouden ontbreken. Dankzij de lange houten steel, en zijn flexibele leren slagbad, is deze vliegenmepper eenvoudig in gebruik. Specificaties: Kleur: bruin, naturel Geslacht: unisex Materiaal: essenhout, kunstleer Afmetingen: 51,8 x 11,5 x 1,2 cm (LxBxH)  

Esschert Design vliegenmepper 55,4 cm polypropyleen blauw

1,70 1,62 Inclusief b.t.w
Esschert Design vliegenmepper Een vliegenmepper is een noodzakelijk gebruiksvoorwerp en mag in geen enkel huishouden ontbreken. Dankzij de lange metalen steel, en zijn flexibele slagbad, is deze vliegenmepper eenvoudig in gebruik. Het blad is bovendien voorzien van een vliegen silhouette. Specificaties: Kleur: zilver, blauw Geslacht: unisex Materiaal handvat: staaldraad Materiaal slagblad: polypropyleen Afmetingen: 55,4 x 12,6 x 0,9 cm (LxBxH)

Esschert Design vliegenmepper 55,4 cm polypropyleen groen

1,70 1,62 Inclusief b.t.w
Esschert Design vliegenmepper Een vliegenmepper is een noodzakelijk gebruiksvoorwerp en mag in geen enkel huishouden ontbreken. Dankzij de lange metalen steel, en zijn flexibele slagbad, is deze vliegenmepper eenvoudig in gebruik. Het blad is bovendien voorzien van een vliegen silhouette. Specificaties: Kleur: zilver, groen Geslacht: unisex Materiaal handvat: staaldraad Materiaal slagblad: polypropyleen Afmetingen: 55,4 x 12,6 x 0,9 cm (LxBxH)

Esschert Design vliegenmepper 55,4 cm polypropyleen roze

1,70 1,62 Inclusief b.t.w
Esschert Design vliegenmepper Een vliegenmepper is een noodzakelijk gebruiksvoorwerp en mag in geen enkel huishouden ontbreken. Dankzij de lange metalen steel, en zijn flexibele slagbad, is deze vliegenmepper eenvoudig in gebruik. Het blad is bovendien voorzien van een vliegen silhouette. Specificaties: Kleur: zilver, roze Geslacht: unisex Materiaal handvat: staaldraad Materiaal slagblad: polypropyleen Afmetingen: 55,4 x 12,6 x 0,9 cm (LxBxH)