Toont alle 9 resultaten

Show sidebar

Esschert Design eekhoornhuis 26,3 x 29 cm hout/zink naturel

29,77 28,35 Inclusief b.t.w
Esschert Design eekhoornhuis Dankzij dit huisje heeft een eekhoorn zijn eigen plek om te slapen, te leven of om te gebruiken als nest. Normaal gesproken bouwt een eekhoorn meerdere nesten met allemaal een verschillend doel. Stel er is gevaar dan kunnen ze na het dichtsbijzijnde nest vluchten. Het beste is eigenlijk om twee nest kasten in elkaars buurt op te hangen. Dit huisje heeft meerdere doorgangen, het is belangrijk dat er tenminste één van deze uitgangen bij een tak van een boom hangt. Dit geeft een gevoel van veiligheid aan de eekhoorn. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout, zink Afmeting: 26,3 x 25,3 x 29 cm (lxbxh)

Esschert Design eekhoornvoederhuis 23 x 17,5 cm hout naturel

14,04 13,37 Inclusief b.t.w
Esschert Design eekhoornvoederhuis Dit voederhuisje is de ideale schuilplaats voor een eekhoorn. Dit huisje speciaal ontworpen voor eekhoorns heeft een beweegbare dakklep, die je kunt open doen om te vullen met nootjes en eekhoornvoer. Snel zullen de eekhoorns door hebben hoe ze dit huisje kunnen openen om bij het voer te komen. Het huisje is weerbestendig en je kunt hem ophangen waar je maar wilt. Dankzij dit huisje zullen de eekhoorns de vogelvoederhuizen met rust laten! Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout, zink, plexiglas Afmeting: 23 x 12,2 x 17,5 cm (lxbxh)

Esschert Design eekhoornvoederhuis 24,5 x 18,5 cm hout/zink

18,44 17,56 Inclusief b.t.w
Esschert Design eekhoornvoederhuis Dit voederhuisje is de ideale plek om beschut wat te eten. Dit huisje speciaal ontworpen voor eekhoorns en om een pot pindakaas te plaatsen. De eekhoorns zullen snel genoeg door hebben hoe ze het eten kunnen pakken. Het huisje is weerbestendig en je kunt hem ophangen waar je maar wilt. Dankzij dit huisje zullen de eekhoorns de vogelvoederhuizen met rust laten! Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout, zink Afmeting: 12,3 x 24,5 x 18,5 cm (lxbxh)

Esschert Design eekhoornvoederhuis 25,3 cm hout/zink naturel

25,39 24,18 Inclusief b.t.w
Esschert Design eekhoornvoederhuis Dit voederhuisje is de ideale schuilplaats voor een eekhoorn. Aan beide zijkanten zit een opening waar de eekhoorn door naar binnen kan. Het huisje is weerbestendig en je kunt hem ophangen waar je maar wilt. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout, zink, plexiglas Afmeting: 25,3 x 17,6 x 18,7 cm (lxbxh)

Esschert Design eekhoornvoederhuis 25,3 x 17,6 cm hout/zink

31,70 30,19 Inclusief b.t.w
Esschert Design eekhoornvoederhuis Dit voederhuisje is de ideale schuilplaats voor een eekhoorn. Aan de zijkant zit een opening waar de eekhoorn naar binnen kan. Het huisje is weerbestendig en je kunt hem ophangen waar je maar wilt. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout, zink, plexiglas Afmeting: 25,3 x 17,6 x 18,7 cm (lxbxh)

Esschert Design egelhuis 53 x 37,8 cm hout naturel

28,01 26,68 Inclusief b.t.w
Esschert Design egelhuis Deze mand is een imitatie van een natuurlijk egel nest, het is de perfecte huisvesting voor een egel. Plaats het egelhuis op een droge ondergrond en op een beschutte rustige plaats in jouw tuin. Zorg dat je wat losse bladeren in het huis legt. Dek hierna het huisje af met een dikke laag bladeren, daarna met een kunststof zeil en dan weer met een laag bladeren, takken en andere natuurlijke materialen. Je moet ervoor zorgen dat je de opening vrij houdt en het niet op het Noorden of Noordoosten is gericht. Zorg wel dat je constructie stevig genoeg is zodat het niet kan worden vernielt. Met dit egelhuis bied jij een veilige overlevingsplaats voor een egel! Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout Afmeting: 53 x 37,8 x 25,5 cm (lxbxh)

Esschert Design paddenhuis 19,3 x 19,5 x 9,9 cm klei groen

12,34 11,75 Inclusief b.t.w
Esschert Design paddenhuis Dit huisje is speciaal gemaakt om padden onderdak te bieden. In ruil voor de huisvesting zullen padden allerlei schadelijke insecten in jouw tuin bestrijden, ze zullen dus onderdeel gaan uit maken van het biologisch tuinieren. Zorg dat je deze pot op een beschutte, vochtige en schaduwrijke plek zet in jouw tuin. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Materiaal: klei Afmeting: 19,3 x 19,5 x 9,9 cm (lxbxh)

Esschert Design vleermuiskast 19 x 38,8 cm hout/zink naturel

25,01 23,82 Inclusief b.t.w
Esschert Design vleermuiskast Doordat huizen steeds betere isolatie krijgen wordt het steeds moeilijker voor vleermuizen om een woonruimte te zoeken. Deze vleermuiskast biedt voor verschillende soorten kleine vleermuizen een perfecte woonplaats. Je kunt deze kast het beste ophangen aan de gevel. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout, zink Afmeting: 19 x 13,2 x 38,8 cm (lxbxh)

Esschert Design vleermuiskast 38 x 44,7 cm hout/zink naturel

49,15 46,81 Inclusief b.t.w
Esschert Design vleermuiskast Doordat huizen steeds betere isolatie krijgen wordt het steeds moeilijker voor vleermuizen om een woonruimte te zoeken. Deze vleermuiskast biedt voor verschillende soorten kleine vleermuizen een perfecte woonplaats. Je kunt deze kast het beste ophangen aan de gevel. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout, zink Afmeting: 38 x 15,5 x 44,7 cm (lxbxh)