Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Balvi telefoonhoes waterdicht Aqua 19 x 10 cm PVC blauw

4,70 4,47 Inclusief b.t.w
Balvi waterdichte telefoonhoes Aqua Deze handige, waterdichte telefoonhoes van Balvi houdt je telefoon droog in vochtige omstandigheden. Je kunt je telefoon als hij in de hoes zit gewoon blijven gebruiken. Ideaal op reis te gebruiken of je nu in de sneeuw, op het strand of op een plek met veel stof bent. Beschermt ook tegen zweet tijdens het sporten, bijvoorbeeld in het achterzakje van je wielershirt. Met het handige koord draag je je mobiel om je nek of bevestig je hem in je tas. Let op, niet geschikt om in water onder te dompelen. Specificaties: Kleur: blauw, transparant Geslacht: unisex Materiaal: PVC Afmetingen: 19 x 10 x 1 cm (L x B x D)

Balvi telefoonhoes waterdicht Aqua 19 x 10 cm PVC groen

4,70 4,47 Inclusief b.t.w
Balvi waterdichte telefoonhoes Aqua Deze handige, waterdichte telefoonhoes van Balvi houdt je telefoon droog in vochtige omstandigheden. Je kunt je telefoon als hij in de hoes zit gewoon blijven gebruiken. Ideaal op reis te gebruiken of je nu in de sneeuw, op het strand of op een plek met veel stof bent. Beschermt ook tegen zweet tijdens het sporten, bijvoorbeeld in het achterzakje van je wielershirt. Met het handige koord draag je je mobiel om je nek of bevestig je hem in je tas. Let op, niet geschikt om in water onder te dompelen. Specificaties: Kleur: groen, transparant Geslacht: unisex Materiaal: PVC Afmetingen: 19 x 10 x 1 cm (L x B x D)

Balvi telefoonhoes waterdicht Aqua 19 x 10 cm PVC oranje

4,70 4,47 Inclusief b.t.w
Balvi waterdichte telefoonhoes Aqua Deze handige, waterdichte telefoonhoes van Balvi houdt je telefoon droog in vochtige omstandigheden. Je kunt je telefoon als hij in de hoes zit gewoon blijven gebruiken. Ideaal op reis te gebruiken of je nu in de sneeuw, op het strand of op een plek met veel stof bent. Beschermt ook tegen zweet tijdens het sporten, bijvoorbeeld in het achterzakje van je wielershirt. Met het handige koord draag je je mobiel om je nek of bevestig je hem in je tas. Let op, niet geschikt om in water onder te dompelen. Specificaties: Kleur: oranje, transparant Geslacht: unisex Materiaal: PVC Afmetingen: 19 x 10 x 1 cm (L x B x D)